Hartog - Gitaarstarter Vol.1 (Boek met CD)

Hartog - Gitaarstarter Vol.1 (Boek met CD)
Hartog - Gitaarstarter Vol.1 (Boek met CD)Hartog - Gitaarstarter Vol.1 (Boek met CD)Hartog - Gitaarstarter Vol.1 (Boek met CD)
€ 18,95 Uitgever: European Music CentreEuropean Music Centre

45353
Cees Hartog
Gitaar
10651
Gitaar Starter is een uit 2 delen bestaande handleiding (lesmethode) voor het klassiek gitaarspel waarin alle basistechnieken vanaf het eerste begin worden behandeld. De technieken zijn zeer geleidelijk in het speelmateriaal verwerkt en worden steeds voorafgegaan door voorbereidende oefeningen! Ook de "doe het zelver" vindt voldoende aanwijzingen om tot bevredigende resultaten te komen.

Inhoud: Het notenschrift de onderdelen van de gitaar de speelhouding aanduidingen voor de linker en de rechterhand het stemmen alle stamtonen in de 1e positie op snaar 1 tot 6 de betekenis van het kruis, de mol en het herstellingsteken de verbindingsboog 2stemmig spel 6/8 maat de tirandoaanslag gelijktijdige aanslag van de duim en de vingers akkoorden en eenvoudige improvisaties de 2e positie spelen met gegrepen bassen bluesschema's gebroken 3stemmige akkoorden syncopen een overzicht van de meest voorkomende akkoorden barreakkoorden.

Ook verkrijgbaar in deze serie / gerelateerde artikelen

€ 18,95 Hartog - Gitaarstarter Vol.2 (Boek met CD) Cees Hartog
Bestel
€ 16,95 De Kleine Gitaarstarter Cees Hartog
Bestel
€ 18,95 Hartog - All In One Basisboek voor Gitaar (Boek met CD) Cees Hartog
Bestel
Resultaten 1 - 3 van 3